Fashion&Beauty

Ha a legjobban öltözött sztárt is díjaznák a Grammy-gálán, idén Taylor Swift nyert volna

Taylor Swift egy igen különleges összeállításban jelent meg a 65. Grammy-díjátadó gálán: gyönyörű volt ebben az ouffitben az énekesnő.

Taylor Swift tarolt a szettjével

Az év eleje a sztárvilágban általában a különböző díjátadókról szól, amit persze a rajongók is mindig kiemelt figyelemmel követnek. Ilyenkor nemcsak arra vagyunk kíváncsiak, hogy kik lettek az egyes kategóriák győztesei, hanem arra is, hogy milyen ruhakreációkban jelennek meg a hírességek. Előfordul, hogy valaki nagyon mellélő egy szettel, de természetesen mindig vannak kiemelkedő darabok is. A 2023-as Grammy-díjátadó legjobb szettjének járó díjat nálunk Taylor Swift nyerte el, aki egy nagyon különleges kétrészes darabot választott az eseményre. Ez a szett egyébként egy mai trendet idéz meg: a crop top, amelyet hozzá színben és anyagban passzoló szoknyával viselnek, elképesztően népszerű páros egy ideje.

Mutatjuk is:

Taylor Swift sminkje is gyönyörű volt: fekete tusvonallal, piros rúzzsal dobták fel az énekesnő megjelenését a sminkesei.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!