Fashion&Beauty

Tavaszi trend - Sárgába borult kifutók

Az idei tavasz egyik legkedveltebb színe az energikus sárga lesz, mely a napsugarak melegségét idézi fel bennünk. Lássuk a 10 kedvenc sárga ruhánkat a kifutókról!

Chadwick Bell és DKNY
A New Yorki Divathéten mutatta be Chadwick Bell ezt a tógaszerű, lágy esésű, térd alá érő szoknyát, melybe az első pillanatban beleszerettünk kifinomultsága és nőiessége miatt. A DKNY kifutóján már egy sokkal sportosabb és fiatalosabb darab vonult végig, amit a feszülő felső és a merész sliccezés tett igazán izgalmassá.

Jenny Packham és Michael Kors
Az elegánsabb megoldások híve volt Jenny Packham, aki egy klasszikusabb szabásvonalú estélyi alapszínéül választotta a fakóbb napsárgát, ami remekül mutathat a napcsókolta bőrszínnel. Michael Kors a modernebb irányvonalat képviselte, hisz erőteljes színű citromsárga ruháját izgalmas cipzáras megoldásokkal tette még különlegesebbé.

Skaist Taylor és Tia Cibiani
Az örökzöld, derekat kiemelő szabásvonalú szoknyának a tavasziasan élénk sárga szín kölcsönöz egy kis modernséget és fiatalságot, így válhat egy konzervatívabb darab a hétköznapok kedvencévé Skaist Taylor kollekciójában. Tia Cibiani a légies, oszlopszerű megoldásokba szeretett bele, ruháit világos napsárga pamutokból álmodta meg.

Tommy Hilfiger és Tory Burch
A lágyan leomló, kissé görög tógaszerű Tommy Hilfiger maxikat egy izgalmas fehér csík tette kissé könnyedebbé, míg Tory Burch kifutóján pöttyökkel kívánták ellensúlyozni a sárga szigorú és határozott mivoltát.

Tracy Reese és Vera Wang
A fiatal, kissé bohém nagyvárosi nőt szólította meg Tracy Reese laza szabású, sportosan elegáns ruháival, míg Vera Wang a romantikusabb lelkületű, álmodozó nőket célozta meg legújabb kollekciójával.

Fotók: realbeauty.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.