Divatban a rock & roll

Ha szimpatizálunk a rock and roll életérzéssel, akkor akár az öltözködésünkkel is megmutathatjuk ezt a külvilágnak. Egy rockos bőrdzseki vagy akár egy oversize farmerkabát is képes kicsit vagányabbá tenni a megjelenésünket.

Bőrdzseki
Az igazi rock and roll világban a bőrből készült ruhák alapdarabnak számítanak. Egy fekete, kicsit maszkulinabb szabású bőrdzseki biztos, hogy jó választás lesz, ha kicsit vagányabbá akarjuk tenni a megjelenésünket.

Bandák a pólókon
Ha nem akarunk tetőtől talpig rockos szerelésben pompázni, akkor az a legjobb, ha inkább egy híres rock banda nevével fémjelzett pólót választunk és egy rojtos farmernadrággal kombináljuk. Egy kalappal vagy szegecses kiegészítőkkel még hangsúlyosabbá tehetjük a rockos vonalat.

Farmer kabát
Jó választás egy farmerkabát is, ha kicsit ezt a rock and roll érzést szeretnénk visszaadni az öltözködésünkben is. Úgy az igazi, ha a dzseki pár számmal nagyobb, mert így sokkal jobban passzol ehhez a vagány és laza stílushoz.

A nőies rock
Ha megtetszett ez a kicsit bevállalósabb stílus, de nem szeretnék veszíteni a nőiességünkből sem, akkor a legjobb, ha a különböző elemeket kombináljuk. Egy szőrmés kabát vagy mellény, illetve egy kicsit nőiesebb szabású farmerkabát is ugyanolyan vagány lehet egy rojtos nadrággal kombinálva. De nem feledkezzünk meg a különböző kiegészítőkről, hisz egy hajpánt vagy szegecses karkötő még hangsúlyosabbá teheti a rock and roll vonalat.

Fotók: Pinterest.com, Favim.com, Weheartit.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!