Fashion&Beauty

Ez a hajszín nagy divat lesz tavasszal és nyáron: kifinomult és modern megjelenést kölcsönöz

Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.

Új hajszíntrend

Vannak olyan frizuratrendek, amelyek egyből meghódítják a világot: gondoljunk csak például a balayage melírra. De akadnak olyan megosztó fazonok is, amiket nem mindenki vállal be: ilyen például a raszta haj. Most ismét egy különleges hajszíntrend fog uralkodni tavasszal, ami nem biztos, hogy mindenkinek elnyeri a tetszését. Tagadhatatlan, hogy az ezüst haj az elmúlt évek egyik legtöbbet emlegetett árnyalata volt. Amíg sokan, akik ősz tincsekkel rendelkeznek, elkezdtek utánajárni, hogy hogyan fedjék el, mások arra kerestek választ, hogy hogyan lehet "hamisítani" ezt az ezüstös árnyalatot. Az amerikai fodrászok közül sokan azt mondták, hogy 2023-ban ez az árnyalat fog dominálni, és ha nem is teljes egészében, kiemelések formájában is jelen lehet. Ez egy osztrigaszürke, friss, gyöngyházfényű színtrend, amely az Instagramot is felrobbantotta nemrégiben, és tökéletes választás a következő szezonokban.

Mutatjuk is, hogy mennyire gyönyörű!

A fényes, gyöngyházfényű-ezüst szín a hideg tónusú, platinaszőke egyedi keverékét ötvözi az ezüst csillogó árnyalataival, kék és lila árnyalatokkal, amelyek egy osztrigahéj belső bélésének színeire hasonlítanak.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.