Fashion&Beauty

10 gyönyörű frizura, amely tökéletes választás hajhullással küzdőknek!

Sajnos számos okból tapasztalhatunk hajhullást életünk során, legyen szó akár a koronavírus szövődményeiről, vagy éppen a mindennapos stresszről. Bármi is az ok, a hajhullás olykor nagyon kétségbeejtő tud lenni.

Trendi frizuratippek hajhullásban szenvedőknek

Mindenkinek lehet gyönyörű a haja, annak mennyiségétől függetlenül. Bizonyos frizurák pedig különösen ajánlottak a hajhullással küzdő embereknek, mert könnyedén eltakarhatjuk velük az esetleges kopasz foltokat, vagy éppen dúsabb, volumenesebb hatást érhetünk el viselésükkel. Íme 10 frizuraötlet, amit profi fodrászok ajánlanak azoknak, akik hajhullással küzdenek!

1. Oldalfrufru Az oldalfrufru remek választás lehet. Hajmosás után érdemes külön foglalkoznunk vele és több időt szánni a beszárítására a térfogat növelése érdekében. Ha pedig nincs frufrunk, egyszerűen csak hagyjunk ki két kis tincset mielőtt összefogjuk a hajunkat és rögzítsük a fülünk mellett. Az oldalfrufru leengedett és összefogott hajunkba is egy kis különlegességet fog csempészni, nem utolsó sorban pedig volumenesebb lesz tőle frizuránk.
Kattints a további képekért!

Sokak életét keseríti meg a hajhullás, ám tudatos táplálkozással a folyamat lassítható, vagy akár meg is szüntethető. Cikkünkben öt olyan finomságot ajánlunk, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy megőrizzük tincseink egészségét.

Leadfotó: Pexels, forrás: instyle.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.