Fashion&Beauty

Tavaszi nagytakarítás a testeden - Itt az idő, hogy kényeztesd magad

Nem tudjuk, ti hogy vagytok ezzel, de a tavaszi „nagytakarítást” mi saját magunkon szoktuk kezdeni a környezetünk előtt. Ilyenkor jól esik kicsit kényeztetni a testünket és lelkünket is. Mutatjuk, mi hogyan csináljuk ezt.

Arcszauna

Az egyik első szépségtrükk, amit a nagymamánktól tanultunk a legalább heti egyszeri „arcgőzölés” volt, ami megnyitotta a pórusainkat és segített az arcunkra tapadt szennyeződések eltávolításában. Ennek a kicsit modernebb megfelelője az arcszauna, ami természetes úton látja el nedvességgel a bőrt, ráadásul nem csak külsőleg, de belsőleg is jótékony hatással bír. A Beurer arcszaunája illatanyag tartállyal is rendelkezik, így aromaterápiához is alkalmas. Mi olyan stresszesebb napok végén rántottuk elő, amikor különösen szükségünk volt a lazításra és a kikapcsolásra. Nem csak az arcbőrünket tisztította meg, de mi úgy éreztük, hogy a tüdőnket is, úgy éreztük, hogy sokkal nyugodtabban és kisimultabban bújtunk ágyba ezeken az estéken.

Aromaterápiás masszázs

A világ legnagyobb aromaterápiás cégének, a Decléornak a legújabb dobása a többféle összetételben és illatban kapható „aroma esszencia”, ami az átlagos szérumoknál sokkal nagyobb koncentrációban tartalmazza a jótékony hatású, növényi olajokat. Az ylang ylang verziót kombinált és olajos bőrre ajánlják, és névadó összetevője mellett zsálya, rozmaring, citrom és levendula található benne. Magyarországon a Marrionaud parfümériákban kapható, ráadásul a Mamut II.-ben található üzletben személyre szabott, különleges masszázstechnikákat alkalmazó kabinos kezelést is kaphattok. Mi inkább az otthon magányában próbáltuk ki, és azon túl, hogy három napon belül látványosan puhább lett az arcbőrünk, nagyon megszerettük azt a 20 percet, amit illatfelhőbe borítva, teljes nyugalomban tölthettünk.

Fotók: beurermedical.hu, decleor.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.
Lifestyle
Ha kíváncsi vagy arra, hogy melyik tejtermék kínál jobb tápértéket, akkor olvass tovább.