Angelina Jolie árnyéka régi önmagának - Vajon beteg a színésznő?

Brad Pitt neje néhány évvel ezelőtt még a világ egyik legszebb nőjének számított, mára azonban teljesen megváltozott a helyzet. Angie szinte árnyéka régi önmagának, rémesen lesoványodott, a bőre beszürkült és már arcvonásai is megváltoztak. Vajon mi állhat a háttérben?

Teljesen elszürkült

Angie, Brad és a gyerekeik az utóbbi időben rengeteg időt töltenek Londonban, hiszen Pitt itt forgatja legújabb filmjét, egy II. világháborús drámát. Eközben a színésznő sem unatkozik, legutóbb például a konzervatív brit politikussal, William Hague-gal vacsorázott, ahova olyan szürkén érkezett, hogy leesett az állunk. A ruha még nem is zavart volna minket, m is szeretjük a monokróm look-okat, viszont olyan sápadt színt adott az egyébként is világos bőrű Jolie-nak, hogy egészen betegesnek nézett ki. Reméljük nincs semmi baja, bár a külföldi média azt rebesgeti, komolyabb indokok állnak a háttérben: válás Brad Pitt-től, anorexia, depresszió vagy mindezek együttese.

Ha kíváncsi vagy, hogyan változott meg Angie kinézete az évek során, és mi utal arra, hogy talán mégis beteg a színésznő, kattints!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!