Fashion&Beauty

Mesés ruhákban tündököltek a sztárok a 2023-as Oscar-díjátadón: íme, a gála leggyönyörűbb szettjei – fotók

Káprázatos estélyi ruhákban pózoltak a sztárok a vörös szőnyegen a 2023-as Oscar-gálán; cikkünkben most összegyűjtöttük a legcsodásabbakat, melyekre mindenképpen érdemes vetni néhány pillantást!

Sztárparádé a vörös szőnyegen

Magyar idő szerint hétfő hajnalban 95. alkalommal is megrendezték az Oscar-gálát, ahol az elmúlt egy év legjobb alkotásait és szakembereit díjazta az Amerikai Filmművészetek és Filmtudományok Akadémiája a világ egyik legrangosabb elismerésével – a helyszín nem meglepő módon a szokásos Los Angeles-i Dolby Theatre, a ceremónia házigazdája pedig idén is Jimmy Kimmel volt, aki harmadik alkalommal tért vissza ebben a szerepben. Az itthoni közvetítés 23 óra 30 perckor kezdődött a vörös szőnyeges bevonulással, a sztárok pedig ezúttal sem okoztak csalódást, hiszen szokásukhoz híven szebbnél szebb ruhakölteményekben pózoltak a kamerák előtt. A legszebb öltözékekről készült teljes válogatásunkat a galériára kattintva nézheted meg:

Ashley Graham – aki kiemelt szerepet kapott a 2023-as Oscar-díjátadón, ugyanis többedmagával ő interjúvolta meg a sztárokat – rendkívül kitett magáért az öltökékét illetően. A plus size modell egy elegáns, fekete Alberta Ferretti ruhában ragyogott, ami istenien mutatott rajta.
Kattints a további képekért!

A 2023-as Oscar-gáláról Salma Hayek sem hiányozhatott, aki óriási meglepetést okozott a jelenlévőknek, hiszen meseszép tinilányával érkezett a vörös szőnyegre.

Leadfotó: Mike Coppola/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.
Sztárok
Hugh Jackman az egész világon óriási elismerésnek örvend, tehetségét már számos nagysikerű mozifilmben bebizonyította, vonzó külsejének köszönhetően pedig a nők körében is rendkívül népszerű. Jogosan...