Fashion&Beauty

Eva Longoria viselte a leggyönyörűbb ruhát az Oscar-gálán: lélegzetelállítóan festett benne a csodaszép színésznő

A színésznő most sem okozott csalódást: káprázatos volt, mint mindig, nem is találunk méltó szavakat csodás outfitjére.

Egyszerűen nem tud hibázni

A 95. Oscar-díjátadó gálán ezúttal is jelen volt Hollywood krémje: az esemény egy fergeteges vörös szőnyeges bevonulással vette kezdetét, ahol csodálatos ruhakölteményeket láthattunk, mint minden évben. Ami pedig szintén nem változott és papírforma szerint alakult az eseményt illetően, hogy a hírességek most is a legnevesebb divattervezők ruháit viselték, melyek között persze akadtak olyanok is, amik hagytak némi kivetnivalót maguk után. Nos, a gyönyörű színésznő, Eva Longoria ezúttal sem lőtt mellé: a sztár egyszerűen nem tud hibázni, már ami outfitjeit illeti, hiszen rajta gyakorlatilag bármi jól áll, és most is remek ízléssel választott alkalomhoz illő szexi, merész darabot, ami mégsem volt közönséges. Galériánkban mutatjuk, hogy festett a díva ezúttal!

A Született feleségek egykori Gabrielle Solisa két nap múlva tölti a 48. életévét, de egy percnél sem néz ki többnek 35-nél: egyszerűen bámulatosan fest, nem fog rajta az idő vasfoga.
Kattints a további képekért!

Kate Hudson egy csillogó Louis Vuitton estélyit választott az idei Oscar-díjátadóra, az összkép pedig olyan fantasztikusra sikeredett, hogy nem mehetünk el mellette szó nélkül.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.
Sztárok
Hugh Jackman az egész világon óriási elismerésnek örvend, tehetségét már számos nagysikerű mozifilmben bebizonyította, vonzó külsejének köszönhetően pedig a nők körében is rendkívül népszerű. Jogosan...