Fashion&Beauty

A 70-es évek ikonikus szoknyatrendje újra napvilágot látott: mindenki ezt fogja most viselni

Ha az idei legvagányabb szoknyatrendet keresed, akkor nagyon jó helyen jársz. Bemutatjuk azt az ikonikus darabot, ami a 70-es években élte a fénykorát.

Nyári szoknyatrend

Az elmúlt két évben a nagyon mini szoknya visszatért a divatba, ám idén úgy tűnik, hogy pont az ellentétes stílust fogjuk viselni. A 70-es években nagyon népszerűek voltak a maxiszoknyák, és a 2000-es évek elején is újra hódítottak. Most eltelt megint 20 év, és végre ismét viselhetjük őket. A divatvárosokban megtartott fashion weekeken a kifutókon rengeteg maxiszoknyát láthattunk: Christian Dior, Eudon Choi és Molly Goddard is bemutattak ilyen darabokat. A fehér pamutból készült maxiszoknyák, vagy az egyedi díszítéssel tarkított darabok különösen sokszor jelentek meg a kifutókon, de természetesen a farmeranyagú szoknyák is kiemelt szerepet kaptak.

Merítsd inspirációt a galériánkból:

Ezek a hosszú, lenge darabok kiváló választások nyárra. Kombináld egy toppal, vagy akár egy lezser, nyári inggel.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Sztárok
Priscilla Presley nemrég régi emlékeket idézett fel, és őszintén mesélt arról, milyen is volt igazán együtt élni Elvis Presleyvel a memphisi Gracelandben.
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.