Szoknya helyett: Ezt a ruhadarabot fogja mindenki hordani idén nyáron

A szoknyák helyét idén nyáron egy trendi és rendkívül sokoldalú ruhadarab veszi át.

Stílusos strandviselet

Ha már lefoglaltad az idei nyaralásodat, nincs más dolgod, mint beszerezni azokat a darabokat, amelyeket viselni fogsz a vakációd során. Az egyik ilyen legszuperebb alapdarab a szarong, vagyis a strandkendő, amely számos mintával és sokféle színben megtalálható a boltok polcain. A szarongot többféleképpen is viselheted, csavarhatod a csípőd köré, mint egy felhasított szoknya, kötheted a nyakad köré ruhaként, vagy akár fejfedőként is viselheted. A szarongok sokoldalúak, alkalmasak tengerparti pihenéshez, egy esti bulihoz, vagy manapság az utcai viseletként is megállják a helyüket.

Kattints a galériára és mutatjuk a legdivatosabb szarongokat a hazai kínálatból:

Miniszoknya helyett a szarong a strandra is tökéletes választás, amely kellően eltakarja a fürdőruhát is. Calzedonia rövid pamut strandkendő: 7.000 HUF
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.
Lifestyle
Szabadságízű limonádé van? – kérdi sóhajtva egy fiatal nő az egyik dunakanyarbeli büfé pultjánál. – Bodzás-mentást tudok adni, levendulásat, meg sima citromosat – válaszol gépies hangon az...