Fashion&Beauty

Tényleg megtörténik: egyszerűen nem mennek ki a divatból ezek a cipők!

Szexisek, színesek és nagyon stílusosak - nem hiába rajong a platform magassarkú szandálokért most minden nő! Idén nyáron hihetetlenül népszerűek lettek ezek a cipők: a trend előjelzések pedig azt mutatják, hogy ősszel továbbra is divatosak lesznek a menő platformcipők. Mutatjuk is a legjobb, legszínesebb változatokat!

A színes platform magassarkú cipők most hihetetlenül népszerűek

A színes platform magassarkú szandálok fénysebességgel törtek be a divatiparba és hódították meg a nők szívét idén nyáron - az őrületnek pedig úgy néz ki, hogy nagyon nincs vége, mivel egyre jobb, szebb és menőbb darabokat dobnak a piacra a fast fashion üzletek! Végre elkezdtek bejönni a gyönyörű metálfényekben csillogó darabok és a sötétebb színtónust kedvelők is előnyben lesznek, mert az ősz beköszöntével a bordó, sötétkék és a sötétzöld különböző árnyalataiban is elérhetőek lesznek ezek a menő cipők. Mutatjuk is a hazai kínálat jelenlegi legmenőbb színes platform szandáljait, melyeket a cikk alján lévő képgalériában tudtok megtekinteni!

Bár első ránézésre kényelmetlennek tűnhetnek, szerencsére egy komfortosabb érzést tudnak nyújtani ezek az extra magas sarkú darabok: ma már ugyanis párnázott, sokpántos és rázkódásmentes bevonattal is rendelkeznek a stílusos platformszandálok, tehát azok is bátran ki tudják próbálni őket, akiktől azelőtt távol áll a 10-15 centiméteres cipők viselése.

Mutatjuk is a legjobb darabokat, kattintsatok a lenti képgalériánkra a menő platformszandálok hazai válogatásáért!

ZARA High-heel platform sandals 12 995 Ft
Kattints a további képekért!

Minden öltözéket stílusosabbá varázsolnak ezek a trendi nyakláncok, melyet nyugaton már hónapok óta hordanak a nők - kis hazánkba viszont csak nemrég érkezett el ez a trend. Bemutatjuk nektek a nagy láncszemes nyakláncokat, melyekért most odáig vannak a stílusos nők!

Leadfotó: Stradivarius
Fotó: Mango

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Adunk egy tippet a megfejtéshez: az biztos, hogy nem homokszínűek voltak.
Sztárok
Bonaparte Napóleon halála lassú és gyötrelmes volt, és a halál oka a mai napig kérdéseket vet fel.
Fashion&Beauty
Minden évszaknak megvannak a maga elengedhetetlen ruhadarabjai, ha pedig a leghidegebb hónapokról van szó, valószínűleg mindannyiunknak a télikabátok jutnak először az eszünkbe.