Fashion&Beauty

Első lépés a tudatos bőrápoláshoz: ismerd meg a bőrödet!

Nem tudod mi a bőrtípusod és milyen termékeket érdemes használnod az otthoni bőrápolási rutinod során? Mielőtt kísérletezésbe kezdenél és rengeteg pénzt költenél számodra egyáltalán nem megfelelő termékekre, vegyél részt bőrterapeutánk által végzett bőrdiagnosztikai felmérésen és tudj meg mindent a bőrödről kevesebb, mint egy óra alatt!

Személyre szabott kezelés

A tudatos és hatékony bőrápolás alapja, hogy tisztában vagyunk bőrünk típusával és állapotával, amit bőrdiagnosztikai analízis elvégzésével ismerhetünk meg. De nemcsak ezért fontos egy konzultációval egybekötött bőrállapot felmérés, a kapott eredmények alapján tudjuk a legeredményesebben összeállítani az életkornak és bőrállapotnak megfelelő, személyre szabott kezelési protokollt, amely tartalmazza a javasolt kozmetikai vagy bőrgyógyász által végzett kúrákat és a mindennapi bőrápolási rutinba illeszthető készítményeket.

Royal Clinics, az orvos-esztétikai központ

Ha érdekelnek az esztétika világának legújabb trendjei akkor a legjobb helyen jársz! Központunk a magyar esztétikai piac egyik legjelentősebb képviselője. Blogunkban szakértőink, orvosaink cikkei által betekintést nyersz a műtét nélküli szépülés, fiatalodás világába. Pillants be velünk a kulisszák mögé és tudd meg, milyen kezeléseket választanak a sztárok szépségük megőrzéséhez! Meg fogunk lepni, hogy a modern orvostudománynak és technológiáknak köszönhetően mennyire egyszerűen és gyorsan lehet látványos eredményeket elérni, akár arcvonásaid megváltoztatása nélkül.

Átfogó kép a bőr állapotáról

Az innovatív Aramo bőrdiagnosztikai eszközzel történő arcbőr vizsgálat fényt derít az érzékeny pontokra, ugyanis a bőr felszínén szabad szemmel nem látható hibákat is felfedi, de nyomon követhetjük vele bőrünk állapotának változását is. Segítségével rendkívül pontos és részletes képet kaphatunk bőrünk hidratáltsági fokáról, rugalmasságáról, a pigmentáció mértékéről, a ráncok mélységéről, valamint a faggyútermelés-, a pórusok és a hajszálerek állapotát is megismerhetjük.

arcbőr állapotfelmérés royal clinics konzultáció

Hogyan zajlik egy konzultáció bőrterapeutánkkal?

  1. Első lépésként egy állapotfelmérő kérdőív kitöltésével térképezzük fel az esetleges egészségügyi problémákat, amelyeket elengedhetetlen tudni a pontos kezelési terv felállításához. A kérdéseket az időpont foglalása után elküldjük, így akár otthon is meg lehet válaszolni, és már ezzel együtt lehet a konzultációra érkezni.
  2. A konzultáció során elvégezzük a bőrdiagnosztikát az említett Aramo géppel, majd az eredmények alapján teljesen egyénre szabottan és bőrproblémától függően javasol kozmetikai kezelést, vagy küld tovább bőrgyógyász szakorvoshoz.
  3. Az eredmények kielemzése és a kezelési terv felállítása után részletesen átbeszéljük, milyen időközönként hogy hány alkalommal kell részt venni az ajánlott kezelésen és milyen várható eredményekkel számolhatunk.
  4. Ha egészséges bőrt szeretnénk és sokáig megtartanánk fiatalos vonásainkat, helyes bőrápolási rutinnal kell rendelkeznünk. A konzultáció végén segítünk a rutin felállításában a javasolt termékekkel.

Szeretnéd megtudni bőrproblémád okát bőrdiagnosztika segítségével? A konzultáció bőrterapeutánkkal mindössze egy órát vesz igénybe, amely után tudatosan folytathatod bőröd ápolását a mindennapi rutin során is. Foglalj időpontot online vagy érdeklődj a +36 20 323 3298 telefonszámon.

Oldalak

Royal Clinics - Az Ön bőre, a mi felelősségünk.
Fashion&Beauty