Fashion&Beauty

Ez most a legnagyobb manikűrtrend: Selena Gomez is erre esküszik

A téli időszakban igyekszünk hangulatosabb körmökkel feldobni a mindennapjainkat, ilyenkor dominálnak a a sötétebb színek, azonban tavaly év végén a pasztellárnyalatok is szerepet kaptak. 2023-ban szintén nagy trendnek számítanak ezek a színek, és egy bizonyos manikűrtrend is teret hódított. Selena Gomez a közelmúltban részt vett egy Los Angeles-i rendezvényen, ahol pasztell fényes árnyalatokat mutatott be ujjbegyén – minden körmöt más színűre festettek. Ezt a technikát „skittle” manikűrnek hívják (a színes édességek után), egy szórakoztató trend, amely nyáron népszerű, de a hidegebb hónapokban is dominál már. Mivel már az évszakok nem határozzák meg annyira az egyes trendek népszerűségét, így bátran bevethetjük ebben az időszakban is, akár sötétebb színekkel.

Mutatunk néhány inspirációt!

Ez a pasztellverzió mindig megállja a helyét!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nincs még változás, Pap Dorci továbbra is szingli.
Utazás
A HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) közleménye szerint a felfedezés, amelyhez magyar kutatók munkája is hozzájárult, azért különösen érdekes, mert a bolygók pályái azt...
Lifestyle
A nem mindennapi eseményre Ugandában került sor. Mostantól hivatalosan is Safina Namukwaya a legidősebb afrikai nő, aki valaha gyermeket szült.