Fashion&Beauty

Ez most a legnagyobb manikűrtrend: Selena Gomez is erre esküszik

A téli időszakban igyekszünk hangulatosabb körmökkel feldobni a mindennapjainkat, ilyenkor dominálnak a a sötétebb színek, azonban tavaly év végén a pasztellárnyalatok is szerepet kaptak. 2023-ban szintén nagy trendnek számítanak ezek a színek, és egy bizonyos manikűrtrend is teret hódított. Selena Gomez a közelmúltban részt vett egy Los Angeles-i rendezvényen, ahol pasztell fényes árnyalatokat mutatott be ujjbegyén – minden körmöt más színűre festettek. Ezt a technikát „skittle” manikűrnek hívják (a színes édességek után), egy szórakoztató trend, amely nyáron népszerű, de a hidegebb hónapokban is dominál már. Mivel már az évszakok nem határozzák meg annyira az egyes trendek népszerűségét, így bátran bevethetjük ebben az időszakban is, akár sötétebb színekkel.

Mutatunk néhány inspirációt!

Ez a pasztellverzió mindig megállja a helyét!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Pár nappal ezelőtt röppent fel a hír, hogy a 82 éves legendás színész ismét apa lesz, azonban nem kellett sok idő, hogy kiderüljön, nem éppen felhőtlen apai boldogság övezi ezt az eseményt A...
Lifestyle
A csalók kreativitása végtelen, a banki adataink után most az e-mail fiókokon keresztül támadnak, méghozzá nem is akárhogyan.
Fashion&Beauty
Egyre népszerűbb a vegán bőr, de tudod pontosan, hogy miből is áll össze ez az anyag?