Öt szett, amelyet dögösnek hiszünk, pedig a férfiak szerint kiábrándító

A szépség relatív, ízlések és pofonok, kinek a pap, kinek a paplan. Tény, hogy vannak olyan ruhadarabok, amelyekben mi, nők nagyon csinosnak érezzük magunkat, a férfiak azonban nem rajonganak értük. Nem befolyásolásként hoztuk ezeket, de azért jó tudni róluk.

Divatbakik, amelyeket a férfiak szerint elkövetünk

Vannak olyan szettek, sminkek, kiegészítők, frizurák, amiket mi, csajok imádunk viselni, a férfiak viszont - bár lehet, nem fejtik ki róluk a véleményüket és inkább csendben szenvednek - egyszerűen utálnak rajtunk. Korábban volt már szó hasonlóról, de most konkrét megjelenéseket, outfiteket hoztunk, amiktől kirázza őket a hideg. Íme, néhány példa.

  1. Zsákruha - "Pont olyan, mint egy karácsonyfa... és bár szívesen feltérképezném, milyen ajándékok lehetnek alatta, egy ilyen darabban még a legdögösebb testtel rendelkező nő sem vonzó."
  2. Magas derekú anya farmer crop toppal - "Több, mint borzalmas. Pont azt a két dolgot rejti el, amit mi, férfiak a legjobban szeretünk: a popsit és a formás lábakat. A magas derék és rövidített felső pedig kimondottan retró, a nagymamámra emlékeztet."
  3. Szoknya/ruha és lapos talpú bokacsizma - "Nem tudom felfogni. Felvesz valaki egy dögös ruhát és képes egy pasis bakanccsal párosítani. Hol ebben a logika?"
  4. Tetőtől talpig piros - "Igen, ez a szín nagyon szexi, de a jóból is megárt a sok. Feketéből még elmegy, ha túltolják a csajok, de az élénk árnyalat ilyen szinten? El tudnék menekülni."
  5. Laza konty és oversized pulcsi - "Biztos vagyok benne, hogy minden nő szekrényében van ennél vonzóbb ruhadarab. A bő pulcsi nálam az abszolút feketepont, a kócos konty pedig csak tovább ront a helyzeten."

Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak