Fashion&Beauty

Ezt a népszerű szépségtrendet egészen biztos, hogy mi nem fogjuk kipróbálni

Az idei évben számos érdekes szépségtrend hódított, a legújabb azonban nem biztos, hogy elnyeri mindenkinek a tetszését.

Szépségtrendek

A szépségtrendek is jönnek-mennek, csakúgy mint minden más is. Ezek között idén találtunk néhány érdekesebb, és szebb típust, amit nagyon szívesen bevállaltunk mi is: ilyen volt például a fesztiválok egyik legnépszerűbb trendje, a Barbiecore, de a Hailey Bieber által népszerűsített "epersmink" is elképesztően felkapott lett. Ne feledkezzünk meg a különböző frizuratrendekről sem, amik szintén sokak szívébe belopták magukat. Most pedig egy újabb szépségtrend látott napvilágot. Az elmúlt egy évben már ijesztgettek minket azzal, hogy hamarosan visszatérnek a vékony szemöldökök, ám most úgy tűnik, hogy tényleg letarolják a vastag, természetes szemöldököket a trónról. Mi biztosan nem fogjuk bevállalni, de nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy ezúttal meddig fog tartani az uralma.

Nézzük is meg, hogy pontosan mire gondolunk!

Az elmúlt években a dús, természetes hatású szemöldök volt a divat. Azok közül, akik régebben kiszedték vékonyra, sokan megbánták döntésüket, mert visszanöveszteni már közel sem egyszerű (vagy lehetetlen).
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle