Fashion&Beauty

Letícia királyné előhúzta a szekrényből a legszebb őszi ruháját: ez az a darab, ami minden nőnek jól áll

A spanyol uralkodói család legragyogóbb ékköve kétségkívül Letícia királyné, aki minden egyes nyilvános szereplésével bebizonyítja, hogy keni-vágja a divatot - így történt ez a napokban is.

Stílusikon

Katalin hercegné mellett Letícia az, aki az egyik legkiemelkedőbb divatikonként ragyog a nemzetközi színtéren. A spanyol királynénak mindig sikerül rendkívül ízléses ruhadarabokat, cipőket és kiegészítőket választania, s mivel elegáns megjelenését folyamatosan figyelemmel kíséri a nagyközönség, ő maga újabb és újabb inspirációt tud nyújtani nők millióinak. Legyen szó hivatalos ceremóniákról vagy teljesen átlagos, hétköznapi eseményekről, VI. Fülöp felesége mindig hű marad saját ízléséhez, mindemellett példát is mutat a kortalan eleganciáról és stílusról. Nem meglepő módon legutóbbi outfitje is hatalmas sikert aratott, pedig nem is csillogó estélyiről vagy sikkes kosztümszettről van szó; galériánkban megmutatjuk, milyen kreációban hódított ezúttal a királyné!

Letícia ismét rengeteg bókot és dicséretet zsebelt be a spanyol királyi család rajongóitól, amikor a közelmúltban részt vett egy, a Mentális Egészség Világnapja alkalmából tartott madridi rendezvényen.
Kattints a további képekért!

Az biztos, hogy a spanyol királyné outfitje sok szempontból telitalálat lehet minden nő számára, ha beköszönt a hűvösebb idő, és az is kétségtelen, hogy Letícián kevés szín áll annyira előnyösen, mint ez az árnyalat.

Leadfotó: Carlos Alvarez/Getty Images
Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül Omid Scobie Végjáték című kötete, mely izgalmas, eddig nem ismert kulisszatitkokat ígér a brit királyi családdal kapcsolatosan. A szerző különös gondot fordít...
Sztárok
Jákob Zoltán teljesen átgondolta a kapcsolatát a Nagy Ő-s választottjával, majd inkább szakított.
Lifestyle
A szakemberek szerint a pontos érték a napszaktól és az illető nemétől is függ, átfogó vizsgálatukban mégis próbáltak mindenkit kielégítő válaszra lelni.