Fashion&Beauty

Ez az "unalmas" pulóver minden őszi szettet trendivé varázsol

Az oversized pulóverek, bár látszólag unalmasak, az őszi öltözködés titkos fegyverei, melyek kényelme és sokoldalúsága révén stílusos szettek alapjai lehetnek.

A tökéletes őszi outfit kelléke

Az ősz beköszöntével sokan előhúzzák a vastag pulóvereiket és sáljaikat, készen állva az eljövendő hűvös napokra. Az oversized pulóver mindig is az egyik kedvenc választásunk volt, hiszen kényelmesek és melegen tartanak, ám sokan azon gondolkodnak, hogy vajon ezen kényelmes darabok hogyan illeszkednek a stílusukhoz, és milyen darabokkal néznek ki jól együtt. Az igazság az, hogy egy jól megválasztott, unalmasnak tűnő oversized pulóver valójában a tökéletes összeállítás alapja lehet, hogy feldobja az őszi szettet.

Mutatjuk is, hogy mennyire stílusos outfiteket tudsz kihozni abból, ha ezt az elemet is beleépíted!

Az oversized pulóverek elsődleges előnye a kényelem. Ezek a puha, laza fazonú darabok ideálisak a hidegebb napokon, amikor nem akarunk sokáig gondolkodni azon, hogy milyen szettet viseljünk. Csak beugrunk egy hatalmas pulóverbe, és már készen is állunk. Egy bőrnadrággal párosítva például egy tökéletes őszi szettet kapunk eredményül.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Lifestyle
Ma útjára indul a labdarúgó Európa-bajnokság, és arra sem kell sokat várnunk, hogy Magyarország megmutassa, mit tud. Azonban egy oldal szerint elég esélytelenek vagyunk.
Lifestyle
Fejlődik a technika, és a gyártók is igyekeznek nyomást gyakorolni, hogy cseréld le a tévédet. A Netflix innentől nem lesz elérhető ezeken az eszközökön!