Halloweeni körömötletek, melyeket akár otthon is könnyedén elkészíthetsz!

Amikor halloweenről van szó, sokan szeretnek teljes erőbedobással nekilátni a bonyolult jelmezeknek, félelmetes dekorációknak, részletes sminknek és persze az extravagáns manikűröknek...

Rémisztően gyönyörű

A halloweeni körmök mindig óriási népszerűségnek örvendenek az őszi szezonban, de persze bárkivel könnyedén előfordulhat, hogy nincs ideje körmöshöz menni a halloweeni buli előtt. Jó hír, hogy ez sem jelent problémát, ugyanis egy cseppnyi kreativitással és néhány remek inspirációként szolgáló ötlettel már otthon, saját magadnak is elkészítheted halloweeni manikűröd. Légy akár az extravagáns, akár a visszafogottabb körmök kedvelője, rengeteg ötletet gyűjtöttünk most össze, melyekből inspirációt meríthetsz saját, rémisztő manikűröd elkészítése előtt. Nézd meg a galériát, imádni fogod őket!

Vérvörös gyönyör Ezek a vörös körmök igazán halloweeni hangulatot idéznek, de kellően visszafogottak ahhoz, hogy akár a mindennapokban is viselhesd őket. Dobd fel egyszerű francia végeidet néhány lecsorgó, vörös mintával és kész is menő, halloweeni manikűröd, mely bármilyen jelmezes buliban megállja a helyét!
Kattints a további képekért!

Az ősz beköszöntével legtöbbünknek a hulló, sárga falevelek és a hűvös szellő jut eszünkbe. Na, meg persze a sütőtök és a varázslatos, meleg italok, melyek kombója ezúttal már a manikűrtrendekben is visszaköszön.

Leadfotó: Pexels, forrás: byrdie.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Sokan töltik az okostelefonjukat maguk mellett az ágyban - írja a TWN.hu. Igen ám, de ez nemcsak a készülék, hanem a tulajdonosa számára is komoly veszélyeket rejt.
Lifestyle
A Nyilast pozitív energiák veszik körbe, használja ki őket! Napi horoszkóp.
Sztárok
1997. július elsején ünnepelte 36. születésnapját a hercegné: akkor még nem tudta, de ez volt számára az utolsó.