Fashion&Beauty

A fáradt szemek leghatásosabb ellenszerei: ezek a legjobb szemtapaszok

A kialvatlanság, a fáradtság és a stressz mind megviselhetik a szemünk alatti bőrfelületet. Van egy remek megoldás viszont, mellyel mindig kipihentnek és üdének tűnhetünk: a szemtapaszok.

Így lesz gyönyörű és egészséges szemkörnyéked!

A szemtapaszok olykor egészen megfiatalíthatnak bennünket és olyan hatást kelthetnek, mintha éppen egy kiadós alvásból ébredtünk volna. Erre gyakran óriási szükségünk lehet, legyen szó akár napokon át tartó kialvatlanságról, vagy éppen egy átbulizott éjszakáról. Mutatjuk, melyek azok a tapaszok, amiket mindenképpen érdemes kipróbálnod!

Artistry Studio™ Puffadtságcsökkentő + Világosító szemtapasz - 11 600 Ft (30 pár szemtapasz) Ezek a szemmaszkok hűsítő hatást biztosítanak, valamint egy kiadós alváshoz hasonlóan csökkentik a puffadást. A tapaszok feltöltik és felfrissítik a szem megjelenését és gyengéden hidratálják az érzékeny szemkörnyéki területet. A tengeri algának köszönhetően ez a tapasz vitaminokkal látja el bőrünket, valamint kisimítja a fáradt megjelenést. Ha igazán kipihent megjelenésre vágysz, mindenképpen adj neki egy próbát!
Kattints a további képekért!

A szemkörnyék bőre érzékenyebb és vékonyabb, mint arcunk többi része: az idősödés jelei is itt látszanak meg először, gondoljunk csak a szarkalábakra. Mivel kényes területről van szó, más – vagy kiegészítő- kezelést is igényel. Egyes orvos-esztétikai beavatkozások azonban a szemkörnyéken is bátran és hatékonyan alkalmazhatók. Lássuk a lehetőségeket!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.