Fashion&Beauty

Esküvőre készül Ránija jordán királyné meseszép lánya: édesanyja több mint 20 évvel ezelőtt viselt tiarájában pompázott Iman hercegnő

Mindenkit megbabonáz szépségével a jordán királyi házaspár legidősebb lánya, Iman hercegnő, aki gőzerővel készül élete legszebb napjára: a gyönyörű fiatal nő hamarosan oltár elé áll vőlegényével, az esküvő apropóján pedig nemrég bámulatos portréfotó készült róla.

Kimondja a boldogító igent

Egy korábbi cikkünkben már bemutattuk Ránija jordán királyné és II. Abdullah jordán király legidősebb lányát, Iman hercegnőt, aki különleges szépségével, kifinomult eleganciájával és angyali bájával magába bolondította a fél világot. A Közel-Kelet egyik legfényesebb csillaga már 26 éves, s hamarosan óriási mérföldkőhöz ér az élete, tavaly nyáron ugyanis szerelme, Jameel Alexander Thermiotis megkérte a kezét. A királyi esküvő előtt az udvar portréfotót készített a hercegnőről, aki azon túl, hogy csodásan mutat a felvételen, egy különleges tiarát visel, amire több szempontból is érdemes néhány pillantást vetni. Részletek a galériában!

Az 1996-ban született Iman hercegnő korábban az Ammani Nemzetközi Akadémián folytatta tanulmányait, ezután pedig a Georgetown Egyetem hallgatója lett. Noha az iskola miatt sok időt töltött Amerikában, Iman amikor csak tudott, hazalátogatott Jordániába, ahol több alkalommal is megjelent a családjával a nyilvánosság előtt.
Kattints a további képekért!

Viktória svéd királyi hercegnő lánya, Esztella bájos ifjú hölggyé cseperedett. Noha a kishercegnő még csak 11 évesen, már most rengetegen rajonganak érte.

Leadfotó: The Royal Hashemite Court via Jordan Pix/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.