Fashion&Beauty

Ezek lesznek az idei szemöldöktrendek: visszatér a divatba néhány retró fazon is

A szemöldöktrendek már évek óta stagnálnak, a vékony fazont már egy ideje leváltotta a természetesebb, vastagabb szemöldök. Megjelentek új technikák azonban, amik igen elterjedtek lesznek idén.

A természetesség még mindig menő

Mindannyian tudjuk, hogy a szemöldökünkkel nagyon finoman kell bánni. Ha túlságosan kiszedjük lehet, hogy végzetes hibát követünk el. Éppen ezért mindannyian igen meglepődtünk, amikor Bella Hadid tavaly év elején ismét napirendre tűzte a '90-es évek vékony szemöldökét. Tehát most visszatér ez a fazon? Egyelőre még nem, idén is inkább a természetes, vastag szemöldök fog dominálni. De pontosan hogyan és mely típusairól beszélünk, milyen kezelések lesznek a legelterjedtebbek? Mutatjuk is!

Szemöldöklaminálás 2022-ben messze a legnépszerűbb trend volt a szemöldök laminálás. A félpermanens kezelés tökéletesen elhelyezett, felfésült szemöldököt biztosít, amelynek hatása akár hónapokig tarthat. A folyamat alapvetően a szemöldök átstrukturálásából és a legkívánatosabb formába állításból áll egy fixáló termék segítségével, amely segít kiegyenesíteni a hajlított szőrszálakat és javítani a szimmetriát. A felfésült forma a rések kitöltésében is segíthet, és teltebb megjelenésű szemöldököt kölcsönöz. Ráadásul a trendet olyan hírességek is kipróbálták, mint Gigi Hadid és Dua Lipa.
Kattints a további képekért!

Fotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.