Fashion&Beauty

Még mindig nem tértünk magunkhoz: ilyen gyönyörű kabátot már rég viselt Katalin hercegné

Katalin hercegnét ismét egy nagyon letisztult, mégis elegáns darabban kapták lencsevégre. Vajon mi a titka, hogy neki egyszerűen minden jól áll?

Van mit tanulnunk tőle

Néhány napja számoltunk be arról, hogy a mindig stílusos Katalin hercegné 10 év után újra felvette egyik kedvenc, L.K. Bennett márkájú kabátját, amely egyszerre mutatott rajta lazán és nőiesen. Ha hétköznapi öltözködésről van szó, Vilmos felesége nem szeret túlzásokba esni: olyankor inkább az egyszerűbb, letisztultabb, kényelmesebb darabokat részesíti előnyben, sőt, már nem egyszer előfordult, hogy egy bárki számára megvásárolható ruhában, esetleg kiegészítőben kapták lencsevégre. Nos, bár ezért nem tudunk neki elég hálásak lenni, azt is nagyon szeretjük látni, amikor igazi hercegnéhez méltón jelenik meg a nyilvánosság előtt – vegyük például a lélegzetelállító báliruháit vagy sikkes nadrágkosztümjeit. Legutóbb is egy olyan bámulatos kabátra esett a választása, melyben azt üzente: jövendőbeli királynéként számára a pazar megjelenés magától értetődő. Mutatjuk:

Vilmos herceg és Katalin hercegné csütörtökön utazott először hivatalosan a délnyugat-angliai Cornwallba azóta, hogy II. Erzsébet halálát követően a walesi herceg és hercegné cím mellett a Cornwall hercege és hercegnéje címet is megkapták.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Samir Hussein/WireImage/Getty Images
Forrás: instyle.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok