Fashion&Beauty

Katalin hercegné 10 év után újra felvette az egyik kedvenc szettjét: ez a kabát ma is egy igazi Jolly Joker

Noha Katalin hercegné közel sem átlagos életet él, van egy dolog, amiben nagyon hasonlít ránk – ez pedig nem más, mint hogy olykor ő is szereti újra felvenni kedvenc szettjeit.

Lenyűgöző volt benne

Katalin hercegné messzi földön híres remek stílusérzékéről, valamint arról, hogy legyen szó bármilyen alkalomról, megjelenése mindig kifogástalan – az pedig csak hab a tortán, hogy rendszeresen elővesz a gardróbjából olyan darabokat, amiket nem mostanában vásárolt. Vegyük például azt az Alexander McQueen estélyit, amit az Earthshot Prize díjátadón viselt 2021-ben – a szemfüles rajongóknak ismerős lehetett a fenséges ruhaköltemény, hiszen hosszú évek ezelőtt már láthatták a hercegnén a BAFTA gálán Los Angeles-ben, nem sokkal azután, hogy kimondta a boldogító igent Vilmos hercegnek. A leendő királyné most ismét bebizonyította, hogy ruhásszekrénye telis-tele van lenyűgözőbbnél lenyűgözőbb darabokkal. Galériánkban megmutatjuk, milyen fantasztikusan festett Katalin hercegné ebben a menő kabátban:

Katalin a napokban Roman Kemp rádiós műsorvezetővel találkozott, hogy együtt népszerűsítsék a hercegné által indított Shaping Us nevű kampányt.
Kattints a további képekért!

Ha nyilvános megjelenésről van szó, Katalin hercegné tudatosan kerül egy bizonyos színt – nem véletlenül.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images
Forrás: People

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...