Fashion&Beauty

Ezek lesznek a legmenőbb tavaszi frizuratrendek, amelyekhez nem kell levágatnod a hajad

Kettőt pillantunk, és megérkezik a tavasz, ezért most bemutatjuk a legnagyobb vágás nélküli frizuratrendeket, amelyen ebben a szezonban fognak hódítani.

2023-as tavaszi trendek

Mint mindig, most is elhoztuk nektek a legújabb frizuratrendeket. Ezúttal az idei tavasz legmenőbb fazonjait mutatjuk be, amelyek elképesztően népszerűek lesznek az Instagramon, Tiktokon és persze az utcákon. A tavasz mindig egy tökéletes évszak a divat szempontjából: levehetjük végre a mindent takaró hosszú, meleg kabátokat, és jöhetnek a réteges szettek, vagány kiegészítők. Ebben a szezonban ráadásul a frizuránkkal is kísérletezhetünk, hiszen végre nem az van, hogy felvesszük a sapkát, ami alatt a lelapult, kócos hajunk szomorkodik. Ehelyett nyugodtan kipróbálhatunk egy különlegesebb frizurát, új kiegészítőket, és minden mást! Ha a következő szezonban te is szeretnéd kicsit feldobni a hajad, akkor érdemes csemegézned az alábbi képsorozatból:

A hajcsatok újra hódítanak, ráadásul a minél több, annál jobb elven működnek. Mindenképpen érdemes beszerezned pár szép darabot, gyönyörű frizurát varázsolhatsz velük.
Kattints a további képekért!

Mutatjuk, hogy milyen stílust érdemes vágatnod, ha kerek arcformával rendelkezel.

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.