Fashion&Beauty

Demi Lovato bemutatta a jelenlegi legtrendibb hajviseletet: muszáj neked is kipróbálnod

Az évek alatt már megszokhattuk Demi Lovato drasztikus stílusváltásait, ezúttal viszont egészen a gyökerekig nyúlt vissza legújabb frizurájával. Hajának stílusa tökéletesen passzol legújabb albumához, amely az elmúlt pár évben az énekesnőtől megszokott pop slágerektől eltérően régebbi stílusát, a rock vonalát képviseli.

Punk rock bálványként szelfizik Demi Lovato

Legújabb Instagram sztorijában mutatta meg vagány frizuráját az énekesnő. Többször láthattuk már őt rövidebb hajjal, ezúttal viszont egy egészen extrém stílust választott.

Nézd meg a galériát, ha te is kíváncsi vagy rá!

Az énekesnő új frizuráját mindannyiunk gimis énje megirigyelné. Tökéletesen passzol Demi Lovato punkrock stílusához, amit legújabb albuma, a Holy Fvck is képvisel. Lapozz!
Kattints a további képekért!

Újabb frizurával debütált a világhírű énekesnő, Demi Lovato. A rajongói új klipjében szúrták ki a megjelenését, ami mindenkit arra ösztönöz, hogy ellátogasson a fodrászához.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...
Home&Design
Hiába vigyázunk gyönyörű fa bútorainkra, előfordulhatnak kisebb-nagyobb karcolások. Ne essünk kétségbe, egy meglepően egyszerű trükkel percek alatt helyrehozhatjuk a hibát.