Fashion&Beauty

Sanna Marin extra dögös, lábvillantós ruhában vett rész egy díjátadón: A finn miniszterelnöknő megjelenésétől eláll a lélegzeted!

Amikor a politikusokra gondolunk, legyen nő vagy férfi, öltözködés terén teljesen jogosan elsőre a nagyon formális megjelenés jut eszünkbe. Azonban Sanna Marin, az elbűvölően szép finn miniszterelnöknő most egy díjátadón mindenkit levett a lábáról a szettjével.

Megvillantotta formás lábait

Kérdéses, hogy egy miniszterelnök, egy ország élén álló személy lehet-e bármikor is civil, mindenesetre azt időnként megteheti, hogy leveti magáról az uniformist és olyan ruhát ölt fel, ami a parlamentben nem állná meg a helyét. Sanna Marin ebben élen jár, nem is olyan régen felrobbantotta az internetet a szuper vagány fesztiválos szettjével, most azonban egy egészen más ruhával nyűgözte le a világot.

Finnország legnagyobb zenei díjátadóját, az Emma-gálát a miniszerelnök sem hagyná ki, itt jelent meg fantasztikus ruhájában Sanna Marin, akit általában formális szettekben, blézerben, nadrágban láthatunk, most azonban megvillantotta formás lábait is.
Kattints a további képekért!

Forrás: Instagram Fotó: GettyImages

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Hajunkat parfümözni nem igazán számít újdonságnak. Egyáltalán nem mindegy viszont, hogy milyen összetevőkből áll az adott parfüm, amit hajunkra permetezünk.
Lifestyle
Neked mi az 5 legjellemzőbb tulajdonságod a horoszkópod szerint? Nem biztos, hogy az, amire számítanál!
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.