Fashion&Beauty

Vagányak és feltűnőek leszünk jövő tavasszal: Szegedi Kata kollekciója

Szegedi Kata tekintélyt parancsoló ruhákat vonultatott fel a Mercedes-Benz Fashion Weeken.

Szegedi Kata 2018 tavasz/nyár

Október 13-15. között zajlik a budapesti Mercedes-Benz Fashion Week, melynek keretében a tervezők bemutatják 2018-as tavaszi/nyári kollekcióikat. Az előzőekben felvonultattuk az Elysian, illetve Nora Sarman kreációit, most pedig Szegedi Kata gyönyörű ruháit tekinthetitek meg fotóink segítségével.

Hatalom, vagányság, egyéniség

Szegedi Kata ezúttal is a vagány nőknek tervezett, kreációi szinte "megszólalnak" az extrém fazonokon, különleges anyagokon és vonzó stíluson keresztül. Ruhái erőt, magabiztosságot és határozottságot sugároznak.

Feltűnő darabok

Az biztos, hogy ezek a darabok nem vesznek el a tömegben, a vibráló, feltűnő kreációk tökéletesen kifejezik az innovatív, modern dizájnt, amit a karakán, független nők örömmel viselnek bármikor.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Femcafe/Kunos Attila

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Lifestyle
Ez a fantasztikus ízű növény jól jöhet, ha elfogy otthon a Vegeta vagy a Delikát, ugyanis egy az egyben olyan aromát csempész majd az ételbe főzés közben, mintha a boltban vásárolt ételízesítők...
Lifestyle
A fagyasztó az egyik legzseniálisabb konyhai gép, amibe szinte bármit bedobhatunk – ám a sajtok esetében ezt már nem lehet ennyire konkrétan kijelenti, ugyanis nem mindegyik fajta alkalmas arra, hogy...
Sztárok
Az olyan sztárokat, mint Sir Elton John, Lionel Messi és Jennifer Aniston oroszbarát idézettel ábrázolták az interneten. Természetesen a hírességek sosem állítottak ilyet.