Fashion&Beauty

Érzéki, bevállalós és sikkes szettek a Nanushka 2018-as tavaszi kollekciójában

Az új kollekció bizonyítja, hogy erőfeszítések nélkül is lehetünk elegánsak.

Nanushka 2018 tavasz/nyár

Ma este véget ér a budapesti Mercedes-Benz Fashion Week, ezzel pedig az összes 2018-as tavaszi/nyári kollekció elénk tárul. Már bemutattuk az Elysian elegáns, Nora Sarman romantikus, illetve Szegedi Kata extravagáns ruhakölteményeit, most pedig a Nanushka kreációi vannak soron.

Érzéki és praktikus

Nanushka új kollekciójára is jellemző, hogy egyfajta "hidat" teremt az érzéki, nőies stílus és a praktikus, komfortos viselet között. A kreációk modern, mindennapos viseletre szánt darabok, melyek inkább informálisak, mégis eleganciát sugároznak.

Nőiesség és váratlan részletek

Sok mindent el lehet mondani a Nanushka új kollekciójáról, de azt semmiképp, hogy unalmas. Az alapvetően egyszerű stílust apró, váratlan részletekkel bolondítja meg, és teszi egyedivé.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Femcafe/Kunos Attila

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A kipirult bőr számos dologra vezethető vissza, legyen szó a túlzottan meleg időről, egy intenzív edzésről, vagy éppen egyszerű izgatottságról.
Utazás
1977. szeptember 21-én Bukaresttől 55 kilométerre zuhant le egy Tu-134-es Malév-repülőgép. A tragédiában összesen 32 ember veszett oda - a teljes személyzet is -, a katasztrófát egy ideig mégis...
Sztárok
A walesi hercegnét lassan többen szeretik, mint a brit királyi család összes többi tagja együttvéve, ez a nem épp elhanyagolható körülmény pedig egyre több fejfájást okoz az uralkodói párnak. Most...