Fashion&Beauty

Ha ezt az 5 tippet megfogadod, igazi stíluskirálynővé válhatsz!

Egy új év kezdetén sokan teszünk újévi fogadalmakat, melyeket legtöbben már január végén megszegnek. Nem kell viszont feltétlenül új évnek lennie ahhoz, hogy néhány apró módosítást csempészve ruhatáradba, igazi stíluskirálynővé válhass.

Bármikor belevághatsz!

Talán veled is előfordult már, hogy úgy döntöttél, teljesen megreformálod ruhatáradat, néhány hónappal később viszont arra eszméltél, hogy valójában pontosan ugyanúgy öltözködsz, ahogy eddig. Nos, ez sajnos egészen gyakori hiba, ha viszont következetesen tartod magad néhány apró, ám annál nagyobb és biztosabb változáshoz vezető szabályhoz, akkor egészen biztosan úgy érzed majd, hogy ruhatárad bizony stílusosabb, mint valaha. Ami pedig a legjobb az egészben, hogy mindezt pénztárcabarát módon és nagyon egyszerűen teheted meg. Kíváncsi vagy, hogyan? Nézd meg a galériát, a legjobb stílustippeket gyűjtöttük össze!

1. Fektess egy bőrtáskába! Ha csak egy drágább darabot vásárolsz idén, akkor az egy bőrtáska legyen! Egy hasonló darab minden szett kiegészítőjeként megállja a helyét, gyakorlatilag bármilyen alkalomra tökéletes, időtálló, nem mellesleg pedig nagyon jól mutat. Ha szeretnél egy igazán stílusos alapdarabba fektetni, egy minőségi bőrtáskával bizony sosem lőhetsz mellé.
Kattints a további képekért!

Ha esetleg az ünnepek alatt kérték meg a kezedet, akkor bizonyára mindent tudni akarsz a 2024-es esküvői ruhatrendekről. Az új kollekciók idén is lélegzetelállító és lenyűgöző darabokat kínálnak, melyek egyszerre tükrözik a kifinomult eleganciát és a merész, egyedi stílusokat.

Leadfotó: 123rf, forrás: dailymail.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...