Fashion&Beauty

Jennifer Aniston felsője az igazi Jolly Joker: minden nőnek szüksége van egy ilyenre

Az ujjatlan garbók tökéletesek a téli rétegezéshez, de a melegebb időszakokban is remek választásnak bizonyulnak, hiszen nemcsak csinosabbá, de elegánsabbá is teszik megjelenésünket – ezt Jennifer Aniston is jól tudja, hiszen az ő gardróbjában is lapul egy ebből az alapdarabból.

Örök kedvenc

Jennifer Aniston mindig is tisztában volt azzal, hogyan érdemes kiemelnie természetes szépségét és legelőnyösebb oldalát – hozzátesszük, sosem volt nehéz dolga ezzel, hiszen megnyerte a genetikai öttöslottót, így tulajdonképpen nincs olyan ruhadarab, sminktrend és frizurastílus, ami ne állna neki pompásan. Jó ízlésének hála remek szeme van a divathoz, zseniális darabokra talál rá, melyeket ügyesen párosít különleges és egyedi, valamint elegáns és klasszikus kiegészítőivel. Az alapdarabokkal sem lő mellé sosem: nemrég például egyik kedvenc viseletében, egy szimpla ujjatlan garbóban kapták lencsevégre, ami istenien mutatott rajta; galériánkban megmutatjuk, milyen csinos volt a híresség!

Az ujjatlan garbók igazi Jolly Joker öltözékek, hiszen számtalan divatos alsórészhez fel lehet venni őket: a bő szárú farmernadrágok, valamint a bő szárú színes farmerek például tökéletesen mutatnak hozzájuk.
Kattints a további képekért!

Vasárnap tartották a 29. Critics' Choice Awards gálát, melyen a világsztárok ezúttal is kitettek magukért divat szempontból, mind közül azonban magasan kiemelkedett Jennifer Aniston, aki egy rendkívül izgalmas szettben érkezett az eseményre.

Leadfotó: Marc Piasecki/WireImage/Getty Images

Forrás: People

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...