Fashion&Beauty

Sportos elegancia - Sportcipők újragondolva

Sokszor érezhetjük úgy, hogy ma nincs kedvünk magassarkúba bújni, mégis szeretnénk nőiesek maradni. Nem kell többé aggódnunk emiatt, bátran válogathatunk az újragondolt sport- és vászoncipők közül, hiszen idén igazán nőies formákban találkozhatunk velük.

Színesen
Egy színes vászoncipő minden alkalomra, szoknyához és nadrághoz is megfelelő választás. Neon és pasztell színekben egyaránt megtalálhatóak a boltok polcain igazán kedvező áron, így akár többet is beszerezhetünk belőlük, hogy minden szetthez megfelelő színt párosíthassunk.

Romantikusan
A virágmintás és csipkés cipők idén sem hiányozhatnak egyetlen tavaszi összeállításból sem. Kitűnő választásnak bizonyulhatnak akár egy randi szett mellé is, hiszen nagyon kényelmesek, mégis nőiesek.

Csillogósan
Ha nem szeretnél egy táncos estén a magassarkútól sajgó lábfejeddel foglalkozni, hanem átadnád magad a buli sodrásának, egy parti összeállítást is kombinálhatsz egy ilyen csillogó sportos cipővel.

Fotók: Pinterest.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...