Fashion&Beauty

A törékeny Flávia - divatbloggerek nagyító alatt

A brazil lány naponta osztja meg szettjeit, amikben főként a hosszú és vékony lábaira helyezi a hangsúlyt. Ha te is a vékonyabb alkatúak táborát erősíted, Flávia összeállításai segíthetnek a mindennapi öltözködés során.

A Brazíliában élő, 25 éves Flávia Desgranges van der Linden naponta posztolja ki szettjeit a Fashion Coolture nevű divatblogján. A törékenynek tűnő, vékony lány remekül kihasználja testéből adódó adottságait és öltözködésében arra törekszik, hogy a mini szoknyákkal és nadrágokkal a vékony, hosszú lábaira helyezze a hangsúlyt.

Rózsaszín köd
A brazil lány előszeretettel használja a púder minden árnyalatát, ezáltal egyfajta kislányos bájt kölcsönözve megjelenésének. De a rózsaszín mellett helyet kap a sárga minden árnyalata, legyen szó nadrágról vagy éppen egy táskáról. A kicsit retró stílust idéző szetteket mi is könnyen összeállíthatjuk akár néhány kiegészítő segítségével is, mint például egy retró napszemüveg vagy egy tüllszoknya.

Monokróm
Vannak napok, amikor Flavia inkább mellőzi a színek használatát és marad a fekete-fehér kombinációnál. Az idén igen divatos monokróm trendnek megfelelően úgy állítja össze a szettjeit, hogy tetőtől talpig kizárólag csak ebbe a két színbe burkolózzon. Viszont nem riad vissza a különböző minták kombinálásától sem, legyen szó akár csíkok vagy kockák viseléséről.

Rock and roll
Általában a fekete színű, bővebb fazonú felsők a legalkalmasabbak arra, ha ki akarjuk fejezni a rock and roll életérzést. Flávia viszont az összeállításain keresztül megmutatja, hogy ezt a stílust is lehet igazán dögössé tenni egy-egy vörös szoknyával vagy oldalt kivágott felsővel. Természetesen a brazil lány összeállításaiból nem maradhat el a hatalmas magassarkú sem, ami még inkább vadítóbbá teszi ezt a stílust.

Különleges darabok
Vannak napok, amikor kicsit csinosabbnak szeretnénk érezni magunkat, ezért valamilyen különlegesebb darabot vagy kiegészítőt választunk. Flávia sem tesz másképp és ezeken a napokon szívesen vesz föl egy átlátszó vagy éppen rózsákkal díszített darabot. Ha nem is a hétköznapokra, de az esti randira vagy buliba mindenképpen jó választás lehet egy hasonló darab számunkra is.

Blog: http://fashioncoolture.com.br

Fotók: fashioncoolture.com.br, Lookbook.nu

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...