Fashion&Beauty

Sportcipő vásárlás előtt állsz? Ezek most a legtrendibb és legkényelmesebb lábbelik!

Új év, új cipőtrendek! Bár mindannyiunknak megvannak a magunk kedvencei a tornacipők terén, az idei évben ismét elkezdtek beszivárogni a divatba a retro sportcipők, és a színes sneakerek is.

2024 legtrendibb sportcipői

2024-re már eljutottunk oda, hogy a sportcipők mára nemcsak divatos kiegészítők, hanem bátran hordhatjuk őket az utcára, mindennapi viseletünk részeként. Évszaktól függetlenül, már a legnagyobb hidegben is egy meleg, hosszú zoknival kombinálva stílusos megjelenést biztosít. Kattints a galériára és mutatjuk, hogy melyek lesznek az idei év legtrendibb sportcipői!

2024-ben visszatérnek a retro sportcipők! A ’70-es és ’80-as években népszerűvé vált cipők - mint például az Adidas Samba, a Nike Killshot és a Puma Super Liga - egy hosszú fehér zoknival, farmerrel, szoknyával, vagy leggingssel párosítva nemcsak laza, de szuper stílusos is lesz az outfited.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Byrdie

Ha még nem tudod, hogy milyen lábbelit válassz tavasszal, akkor segítünk. Chrissy Teigen most bemutatta, hogy melyik cipőt viseld ebben a szezonban.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.