Sminkelj, mint a profik! - Igazodj ki a sminkecsetek világában

Még mindig kézzel viszed fel az alapozót? Még mindig úgy gondolod, hogy a fülpiszkálónál nincs jobb eszköz a satírozáshoz? Szeretnéd megtanulni, hogy melyik sminkecset mire jó? Akkor a legjobb helyen jársz, most feltárjuk az ecsetek titkait!

Szemfestékek felviteléhez

Ez az ecset elengedhetetlen az egyenletes szemhéjfesték felvitelhez. Ha csak vékony rétegben szeretnéd felvinni a festéket, vagy határozott vonalat szeretnél elindítani a szemzugból, a sminkesek ezt az ecsetet ajánlják figyelmedbe.

Pirosító ecset

A legegyszerűbben felismerhető típus. Pirosítók, bronzosítók eldolgozásához ott kell lennie minden nesszeszer táskában. Érdemes a drágább, jobb minőségű darabot választani, hiszen ha egyszer megtalálod az igazit, jó pár évig nem lesz szükséged újra. A használata pofonegyszerű: mosolyogj a tükörképedre és az orcádra körkörös mozdulatokkal így vidd fel a pirosítót.
 

Korrektor ecset

Főleg a folyékony korrektorhoz ajánljuk az ecset használatot. Ha alapvetően nincs probléma a bőröddel, és nem használsz alapozót, akkor is érdemes beszerezni egy ilyen típusú eszközt. Hiszen ki ne szeretné hibátlanul elrejteni a kialvatlanságot jelző fekete karikákat, piros foltokat, a kisebb hegeket. Ehhez a legjobb választás egy csúcsosodó végű közepes fejű ecset, aminek a sörtéi nem csúsznak szét a festék eloszlatásakor.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!