Hirdetés

Hol marad a melltartó? - Az énekesnőt nem a stílusérzékéért szeretjük

Shakira családja szerintünk az egyik legcukibb a világon, az énekesnő mosolygós személyiségét is imádjuk, viszont a stílusérzéke egyszerűen pocsék. A legújabb szettjében nagyjából minden létező divathibát elkövetett.

Lovagi páncél vagy hálóruha?

Shakira férjét, a focista – és nem mellesleg hihetetlenül jóképű – Gerard Piqué-t kísérte el egy díjátadóra, aki remekül festett talpig feketében, pontosan ezért volt olyan nagy a kontraszt a két híresség között. Az énekesnő ugyanis valószínűleg nem tudta eldönteni, hova is öltözzön, a fitneszterembe, egy sztriptízbárba vagy egy középkori lovagi tornára. A flitteres ruha egyszerre tűnik kinyúlt hálóingnek, sportmeznek és lovagi páncélnak.

Mamahajjal melltartó nélkül

A helyzeten a styling sem segít. A hosszú szárú csizma egyszerűen érthetetlen, a frizurát pedig inkább egy hétvégi, családi pikniken tudjuk elképzelni. Ezen kívül a melltartó hiánya annyira bántja a szemünket, hogy a sztár helyett is kényelmetlenül érezzük magunkat, arra várva, hogy valami olyat lássunk, amit nem kellene. Ezzel a szettel tényleg mellényúlt az énekesnő, de nem adjuk fel a reményt, egyszer biztosan visszatalál korábbi szexis, mégsem vulgáris önmagához.

Ha szerinted is elhibázta az énekesnő ezt az összeállítást, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!
Nézd meg inkább Katalin hercegnét és édesanyját, akik megmutatják, hogy kell ezt jól csinálni!

Fotók: dailymail.com; leadfotó: futbolete.com

Szólj hozzá Te is!