Salma Hayek nem sokat hagyott a képzeletre: ő volt a legszexibb a vörös szőnyegen

Salma Hayek pillanatok alatt megbabonázta a jelenlévőket, amikor a minap egy igencsak szűk ruhában érkezett a 2024-es Fashion Trust Arabia vacsoraestjére.

10/10-es összkép

Rengetegen kíváncsiak arra, vajon mi a titka Salma Hayeknek, hogy megjelenése 57 esztendős korában is olyan fiatalos, mint évtizedekkel ezelőtt – nos, sokak meglepetésére, a színésznő elmondása szerint kisugárzását nem az edzőteremben töltött óráknak köszönheti, hanem a meditációnak. "Meg kell találnod a saját utad. Számomra az edzés nehéz... Nagyon-nagyon nehéz, hogy meglegyen hozzá a fegyelmem. Az én formám inkább a meditáció, például egy séta a parkban” – fogalmazott korábban a színésznő, aki számára nagyon fontos a természetesség, így szépsége kapcsán is azt képviseli. Nem retten vissza attól, hogy megmutassa festék és filter nélküli arcát, emellett simán kilép az utcára átlagos, korántsem feltűnő ruhákban. Azonban ha vörös szőnyeges eseményről van szó, fantáziájának semmi nem szab határt: mindig álomszép kreációban, hibátlan frizurával és bámulatos sminkben lép a nyilvánosság elé, a közönség pedig alig tér szóhoz a látványtól. Pontosan így történt a minap is, méghozzá egy rangos divateseményen, ahova a híresség egy elképesztően szexi darabban érkezett; galériánkban megmutatjuk!

Kevés olyan A-listás sztár van, aki az ötödik X felett is elmondhatja magáról, hogy pont olyan vonzó és dögös, mint fiatalabb korában. Salma Hayek azonban vitathatatlanul ebbe a táborba tartozik, melyet minden egyes nyilvános szereplésével alátámaszt.
Kattints a további képekért!

A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.

Leadfotó: Hoda Davaine/Dave Benett/Getty Images

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...