Visszatért a divatba a férfiak által legjobban gyűlölt ruhadarab

Ez minden férfi rémálma! Vagy mégsem?

Forró nyár, forrónadrág

Valószínűleg nem sok férfi fog ennek örülni, de újra divatba jött az extra rövid szárú rövidnadrág. Legalábbis ez volt a Gucci férfiruha-bemutatójának legimpozánsabb darabja a milánói divathéten, ahol a modellek színesebbnél-színesebb combvillantós rövidnadrágokban léptek a kifutóra. A rövidnadrágokat az 1950-es években kezdték rendszeresen viselni férfiak és nők egyaránt, majd a 70-es, 80-as években a sportosabb változatát olyan neves sztárokon lehetett látni, mint Elton John és John Travolta. A férfi forrónadrág a sármos ír színész, Paul Mescalnak és az énekes, Harry Stylesnak köszönhetően lett ismét népszerű, ugyanis az utóbbi időben számos alkalommal kapták őket lencsevégre ebben a nem sokat takaró ruhadarabban. Nem csoda, hogy rajonganak ezért a nadrágért, mivel mozgásszabadságot, kényelmet és ugyanazokat a stílusos előnyöket kínálja, mint bármelyik másik trend.

Kattints a galériára és nézd meg a Gucci divatbemutatóján készült képeket, illetve, hogy kedvenc sztárjaink hogyan viselik a nyár legújabb divatőrületét:

A Gucci férfi tavasz/nyár divatbemutatóján a rövidnadrágok domináltak.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: The Guardian

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...