A legnagyobb divattrenddé vált a pasik egyik kedvenc ruhadarabja - Minden nő ilyet akar most magának!

Az utóbbi időszakban a női divat világában egy új trend jelent meg, amely egyszerre elegáns és sportos: a pólóingek.

Sokoldalú és kényelmes

A pólóingek régóta a férfi ruhatár alapdarabjai közé tartoztak, de mostanra a női divatban is egyre meghatározóbb szerepet kapnak. Ezek az egyszerű, mégis sokoldalú ruhadarabok egyre népszerűbbek a nők körében, hiszen tökéletesen ötvözik a kényelem és a stílus elemeit. A női pólóingek különféle stílusban és anyagokból készülnek, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és alkalmának megfelelőt. A pamutból készült darabok kényelmesek és lélegzőek, míg a selyemből vagy viszkózból készült változatok elegánsabb megjelenést kölcsönöznek. A minták és színek széles skálája is hozzájárul a pólóingek sokoldalúságához: a klasszikus fehér és fekete mellett megtalálhatók a vidám, élénk színek és különleges minták is. Úgy érzed, szükséged van egy kis inspirációra, vagy néhány tuti tippre, hogy hogyan is viseld stílusosan ezt a kényelmes ruhadarabot? Akkor tökéletes helyen jársz, nézd meg a galériát!

A pólóingek divatba jövetele nemcsak a stílust, hanem a praktikumot is előtérbe helyezi. Ezek a ruhadarabok könnyen kezelhetők, és tökéletes választásnak bizonyulnak a rohanó mindennapokban. Emellett, mivel a pólóingek egyre több tervező kollekciójában megjelennek, a választék is folyamatosan bővül, így a vásárlók egyre több lehetőség közül válogathatnak.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf, forrás: theguardian.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.