Fashion&Beauty

Salma Hayek valóságos menyasszonyként lépett a vörös szőnyegre: káprázatosan festett ebben a fehér ruhában

Salma Hayek most sem okozott csalódást az öltözködését illetően. A színésznő a legújabb filmjének a premierjén vett részt a minap.

Csodásan festett

Salma Hayek karrierje ismét szárnyal: ezúttal producerként bizonyít a színésznő. Az új filmjének, az El Sabor de la Navidadnak a premierjén vett részt a minap, és szokásához híven ismét egy csodálatos ruhában lépett a vörös szőnyegre. A torontói eseményen az Oscar-díjas színésznő egy fehér estélyiben tette tiszteletét: a különleges darab akár esküvői ruhának is elmenne. Kiemelte tökéletes alakját, és egy nagyon gyönyörű részletet is tartalmazott, ugyanis egy uszályt húzott maga mögött a sztár. Egyébként egyáltalán nem meglepő Hayek összeállítása: legtöbbször a minimalista divatot kedveli, amit többször bebizonyított már a vörös szőnyeges megjelenései alkalmával.

Nézd meg, hogy milyen gyönyörű volt a színésznő a premieren!

Salma Hayek világ életében imádta a testhezálló ruhákat, ami nem is meglepő, hiszen kivételes adottságokkal áldotta meg a sors. A piros szín is kiemelt szerepet kap az életében, de ezúttal egy fehér darabra esett a választása.
Kattints a további képekért!

Az MTV Video Music Awards gálán idén is díjazták a legnagyobb zenei tehetségeket, de persze az extravagáns ruhaköltemények is központi szerepet kaptak a rendezvényen.

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.