Fashion&Beauty

Jackie Kennedy viselte minden idők egyik legszebb menyasszonyi ruháját: az egykori First Lady sosem szerette igazán a mesés kreációt

A leghíresebb First Lady, Jackie Kennedy gyönyörű álomszép menyasszonyi ruhában mondta ki az igent John F. Kennedy-nek, s bár csodásan mutatott benne, ő korántsem rajongott az emlékezetes darabért.

Szívesebben viselt volna mást

Jackie Kennedy a maga korában valódi stílusikon és szépségideál volt, akiért nők és férfiak rajongtak a világszerte – rengetegen olyan frizurát szerettek volna, amilyen neki volt, ugyanolyan ruhadarabokra vágytak, így nem csoda, hogy – bár akkoriban még nem volt first lady, nevét azonban már mindenki ismerte – nagy sajtóérdeklődés övezte John F. Kennedy-vel való esküvőjét. A nagy napra 1953. szeptember 12-én került sor; minden pontosan úgy zajlott, akár egy tündérmesében, Jackie ráadásul minden idők egyik legikonikusabb menyasszonyi ruháját viselte, amiben gyönyörűen festett – éppen ezért meglepő a tény, hogy ő maga egyáltalán nem volt oda a darabért. Részletek a galériában!

Ha a világ legszebb menyasszonyi ruháit kellene felsorolnunk, Jackie Kennedy darabja biztosan az elsők között lenne – az egykori First Lady által viselt kreáció akár még ma is megállná a helyét.
Kattints a további képekért!

Jackie Kennedy egy személyen testesítette meg az eleganciát, a nőiességet, a kecsességet és az ízlésseséget, nem csoda, hogy Amerika-szerte rajongtak érte. Az imádott First Lady élete látszólag maga volt a tökély, a kulisszák mögött azonban mindennapjait szomorúság és magány árnyékolta be.

Leadfotó: Bachrach/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.