Fashion&Beauty

A "hajkontúrozás" a leggyönyörűbb melír-technika: sokkal szebb mint a balayage

A sminkhez hasonlóan a hajkontúrozás is egy finom módja az egyes arcvonások kiemelésének és elrejtésének.

Mi az a hajkontúrozás?

A hajkontúrozás egy olyan hajfestési technika, amely stratégiailag elhelyezett kiemeléseket és enyhén világosabb árnyalatokat használ, hogy kiemelje az egyén arcának természetes vonásait, és dimenziót teremtsen a frizurájában. Az arckontúrozás sminktechnikája ihlette, ahol az árnyékolást speciális arcvonások kiemelésére használják.

Hogyan történik a hajkontúrozás?

A hajkontúrozást legjobb szakemberre bízni, aki több tényezőt is figyelembe vesz. A folyamat magában foglalja az ügyfél arcformájának, bőrtónusának és hajszálának elemzését annak meghatározásához, hogy mely árnyalatok hol helyezkedjenek el, hogy a legelőnyösebb legyen a kiemelés és az árnyékolás. A szakember ezután különböző technikákat alkalmaz, hogy elérje a kívánt eredményt.

Ezeket a technikákat leggyakrabban a hajvonal és a fejtető körül alkalmazzák a kívánt eredmény eléréséhez, de fókuszálhatnak a haj végére is.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.