A tökéletes szurkolói frizura - Így készítheted el egyszerűen, 3 lépésben

Alig lett vége a foci vb-nek mi máris olimpiai lázban égünk, amire jó szurkolóként nem csak belsőleg igyekszünk ráhangolódni, de a külsőnket is szeretnénk a riói történésekhez igazítani. Ebben nyújt most segítséget a P&G, ahol összeszedték a legütősebb szurkolói frizurákat és sminkeket a közelgő Olimpiai Játékok alkalmából, amiket mindenki könnyedén el tud készíteni. (x)

Az Olimpia elkötelezett támogatója

Bizonyára hallottatok már „Köszi, Anyu!” kampányról, melyet P&G azzal a céllal indított el még a 2012-es Londoni Olimpiai Játékok idején, hogy köszönetet mondjon az édesanyáknak kitartó támogatásukért, elkötelezettségükért és odaadásukért, mellyel a világ legjobb sportolóit felnevelték. A „Köszi, Anyu!” kampány minden olimpiai évben egy sportoló és édesanyja különleges kapcsolatát állítja példaként, melynek köszönhetően az elmúlt években megismerhettük Cseh László, Kapás Boglárka és Szabó Milán nagyszerű édesanyját is.

A hagyomány a 2016. évi nyári olimpiai játékokon is folytatódik, hiszen idén Hosszú Katinkát ötszörös világbajnok úszót és édesanyját, Barbarát választották a „Köszi, Anyu!” kampány magyar nagyköveteinek. A riói olimpiához közeledve minden sportolónak fontos, hogy érezze a szurkolók támogatását és szeretetét akár több ezer kilométerre az otthonuktól.

Inspirálódj Te is!

A Procter & Gamble azonban nem csak az anyukákra gondolt az olimpia kapcsán, hanem a vérbeli szurkolókra is, ezért elkészítette márkái által inspirált szurkolói Look Book-ját az idei Nyári Olimpiai Játékokra, hogy felhívja a figyelmet a szurkolás fontosságára. A Look Book-ban található frizurák egyszerre sportosak és elegánsak, ezért hétköznapokra és – nemzeti színű szalagokkal díszítve – a szurkolói bulikra is tökéletes megjelenést biztosítanak számodra, mindemellett otthon is könnyedén elkészítheted őket.

Íme, egy kis ízelítő:

Copf halszálkafonással

1. Használd az Aussie Total Miracle 7n1 szárazsampont a hajad textúrájának javításáért.

2. Készíts egy-egy halszálkafonást a fejed jobb és bal oldalán, a fonatok végét rögzítsd gumival.

3. A többi hajaddal együtt fogd fel a fonatokat egy copfba, majd oszlass el rajta egy kis Aussie Awesome Volume hajhabot a természetes hullámok előidézéséért.

Oldalak