Fashion&Beauty

Magyar rendező készítette a Gucci reklámfilmjét: Az egyik legnagyobb világsztár a főszereplője

Rév Marcell már igazán hosszú és impozáns listát tudhat magáénak, már ami a világsztárokat illeti, akikkel együtt dolgozott.

Magyar siker

Rév Marcell, Emmy-díjas operatőrnek már nem is újdonság világsztárokkal együtt dolgozni, most pedig újabb lehetőséget kapott. Ő rendezte a Gucci világmárka legújabb reklámfilmjét, melynek főszereplője a Z-generáció egyik legnagyobb ikonja, a világsztár Billie Eilish, aki a márka 75 százalékban növényi alapú, legújabb kollekciójának lett a reklámarca.

Rév Marcell a nagy sikert aratott Eufória c. sorozatban is dolgozott operatőrként, mely az Emmy-díjat is meghozta neki, azonban Enyedi Ildikó A feleségem története c. filmjében is dolgozott. Korábban Miley Cyrus és Beyoncé klipjeinek munkálataiban is részt vett.

Forrás: via Fotó: Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A honi televíziózás kultikus alakja eddig háromszor volt nős - exfeleségei között találjuk Kállay Bori és Földi Teri színésznőket is -, jelenlegi nejével korábban távkapcsolatban élt. A 91 esztendős...
Utazás
De ugye rajtad nem fog ki ez a rafináltnak tűnő, valójában azonban kifejezetten egyszerű feladvány?
Lifestyle
Természetesen ennek sem szabad bedőlni, és ismét csak az adatainkra utaznak a csalók Facebookon. Valóban vigyázzunk ezekkel a hirdetésekkel!