Fashion&Beauty

Ezek az illatok a legvonzóbbak a férfiak számára

Az illatok és a vonzódás szorosan összefüggnek, és bár az egyes férfiak preferenciái eltérőek lehetnek, egyes illatok vonzóbbak lehetnek a számukra.

Vonzó illatok

Az emberi érzékszervek állandóan információt gyűjtenek a környezetről, és ezek az érzékek szorosan kapcsolódnak az érzelmeinkhez és az emlékeinkhez. Az illatok is kiemelkedő szerepet játszanak az életünkben, befolyásolva hangulatunkat, emlékeinket és legfőképpen a vonzódásunkat. Az illatok érzelmi hatása olyan erős, hogy az emberek gyakran különleges emlékeiket egy-egy kellemes vagy emlékezetes illathoz kötik. Az illatoknak ugyanis nemcsak érzelmi hatásuk van, hanem közvetlen hatással lehetnek az emberi kémiai folyamatokra és az első benyomások kialakítására is.

Nézzük, hogy mely típusú illatokat tartanak a legvonzóbbnak a férfiak?

A virágos illatok, mint például a rózsa, jázmin, és liliom, gyakran azonnal asszociálódnak a női szépséggel és vonzerővel. A virágos parfümök, amelyek ilyen illatokat tartalmaznak, gyakran különösen vonzóak a férfiak számára. A kutatások szerint a virágos illatok nőiességet és eleganciát sugároznak, amelyek vonzóak lehetnek a férfiak számára.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda mélyen magába zárkózott, és nem akart mesélni a válásáról. Most úgy döntött, itt az idő megnyitnia az érzéseit mások előtt.
Utazás
A Wolt cég egyik biciklis futára nem igazán féltette az életét. Alaposan áthágott néhány KRESZ-szabályt, és másokat is veszélyeztetett.
Sztárok
A népszerű műsorvezető a Balázsék szerda reggeli adásában árult el érdekes "kulisszatitkot" a Liverpool futballistájáról.