Fashion&Beauty

Regeneráló és hidratáló pakolások nyár végére - Újra ragyogó lehet a bőröd

A napozás és a sós víz gyorsan szárazzá, fakóvá és érdes tapintásúvá teheti a bőrünket, ám házi készítésű hidratáló pakolásokkal azonban sokat tehetünk a szépségünkért!

Uborka

Nagy víztartalmának köszönhetően rendkívüli hidratáló hatással rendelkezik, ráadásul rengeteg C-vitamin és bőrerősítő ásványi anyag található benne. Alkalmazhatjuk magában is, akkor csak annyi a dolgunk, hogy vékony szeletekre vágjuk és feltesszük az arcunkra, de ha még intenzívebb hatást szeretnénk elérni, kombináljuk típusunknak megfelelő szépítővel: száraz bőr esetében alkalmazzuk tejszínnel, a zsíros területek fertőtlenítésére pedig használjuk mézet.

Paradicsom

A paradicsom magas víztartalmú zöldség, ráadásul még gyulladáscsökkentő hatással is bír. A massza elkészítéséhez passzírozzunk össze egy paradicsomot, keverjük el egy kanál olívaolajjal és mézzel, majd az így kapott krémet vigyük fel a problémás területekre. Relaxáljunk így 15-20 percet, utána bő vízzel mossuk le.

Fotók: popsugar.com, pinterest.com

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Lifestyle
Hosszú távú egészségünk miatt nagyon nem mindegy, milyen élelmiszerek alkotják a mindennapi étrendünket, a nagy forróságban pedig különösen fontos, hogy tudatosan táplálkozzunk.
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.