Sztárnak is mondott már nemet Nagy Noémi - Kifaggattuk az egyik legvagányabb tervezőt

Nagy Noémi, A Prieston márka megálmodója legalább annyira vagány és kreatív, mint ruhakölteményei. Október 20-án, a Femcafe Birthday Nighton, többek között ő is bemutatja új, 2016-os őszi-téli kollekcióját. Ez alkalomból kérdeztük magánéletről, karrierről és jövőbeni terveiről.

Mit szóltál, amikor megkerestünk, hogy legyél te az egyik tervező, aki bemutatja új, őszi-téli kollekcióját a Femcafe Birthday Nighton?

Természetesen nagyon örültem, borzasztóan jól esett, hogy a Femcafe csapata rám gondolt. Tudom klisé ezt mondani, de mindamellett, hogy örültem neki, megtisztelőnek is éreztem. Jó ebben a csapatban lenni.

A Femcafe egyik alappillére a Fashion&Beauty rovat. Neked mi tetszik a legjobban benne?

Szeretem, hogy sok képpel dolgoztok. Jó ránézni az oldalatokra, mert színes és nem unalmas. Mindamellett van tartalom, ami mindig aktuális.

Ha a Femcafe női testet öltene, milyen ruhát terveznél neki?

Valami lágy esésűt, de nagyvilágit. Én egy hosszú ruhát látok lelki szemeim előtt, mely természetesen lila.

Szerinted hogyan lehet sikeres egy nő az élet minden területén?

Fogalmam sincs. Ez városi legenda. Olyan nincs, hogy valaki folyamatosan sikeres az élet minden területén. De köszönöm, jól esik a feltételezés. A viccet félretéve egyébként szerintem nagyon sok múlik a családon és párkapcsolaton. Ha támogató és szerető családban és párkapcsolatban élünk könnyebb elérni a kitűzött célt, kvázi sikeresnek lenni. De az is fontos szerintem, hogy egy nő tudjon nő maradni és ne akarjon férfi módjára sikeressé válni. Gyakran két jó szóval többre jutunk, mint másokon való átgázolással.

Neked mit jelent a siker?

A siker számomra valami olyasmi, amit még nem értem el, mert mindig vannak újabb és újabb célok és feladatok. Talán fontosabb a sikerhez vezető folyamat mint maga a siker. És egyébként elég ijesztő belegondolni, hogy a siker után vajon, mi van? Azt az állapotot is fenn kell tartani. Nem kergetek elérhetetlen álmokat, de még sokat kell letennem az asztalra. Pár év múlva remélesz lesz módom újra válaszolni erre a kérdésre.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!