Fashion&Beauty

A mesés pliszírozott szoknyák, amiket nyáron le sem akarunk venni magunkról

Sikkesek, elegánsak és nagyon nőiesek az idei szezon legnépszerűbb szoknyái, a pliszírozott darabok, melyeket nemcsak nyáron, hanem ősszel is érdemes lesz viselni! Fantasztikus színekben találtunk most belőlük az üzletekben, mutatjuk is a legjobb darabokat!

A pliszírozott szoknyák hihetetlenül sikkesek

A midi hosszúságú pliszírozott szoknyák azon kevés szoknyák közé tartoznak, melyeket nemcsak tavasszal és nyáron, hanem az év többi részében is remekül lehet viselni. Most még bátran fel tudjuk őket venni egy papucs szandállal vagy egy éksarkú cipővel, a hideg idő beköszöntével viszont remekül fognak mutatni egy bokacsizmával vagy egy extrém combcsizmával párosítva is.

Most remek színekben és fazonokban kaphatók a boltokban ezek a mesés szoknyák, ezért össze is gyűjtöttük nektek a legjobb pliszírozott darabokat! A teljes válogatásunkért kattintsatok a cikk alján lévő képgalériánkra.

A pliszírozott szoknyák lágyan fonják körbe a női alakot, abszolút nem testhangsúlyokat, ezért mindenféle formával és alkattal rendelkező nők számára ideális. Stílustól és megjelenéstől függően ugyanúgy lehet párosítani egy vagány, túlméretezett szabású inggel, mint egy nőies fűzővel, vagy egy aszimmetrikus szabású toppal.

A hazai kínálat legszebb pliszírozott szoknyái most megtekinthetők a lenti képgalériánkban!

Modivo - Guess Rakott szoknya 37 630 Ft
Kattints a további képekért!

Íme egy igazi verhetetlen kombináció: ha farmert farmerrel viselsz, akkor nemcsak hihetetlenül stílusos leszel, de igazi trendteremtő is, hiszen idén ősszel minden stílusos nő ilyen szettben fog villogni! Mutatjuk a legtökéletesebb farmer anyagú darabokat, melyekkel nem lehet hibázni!

Leadfotó, fotó: ZARA

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!