Fashion&Beauty

Penélope Cruz volt az est fénypontja: ámulatba ejtő ruhában gálázott a színésznő

Penélope Cruz felszántotta a vörös szőnyeget a Goya-díjátadón: a spanyolországi Valladolidban megtartott eseményre egy szemet gyönyörködtető kreációt választott, ami fantasztikusan mutatott rajta.

Mesés darabban tündökölt

Vasárnap hajnalban zajlott le a spanyol filmakadémia Goya-díjának 38. alkalommal megrendezett gálája, amely a mediterrán ország egyik legjelentősebb eseménye. Az első díjátadásra 1987. március 16-án került sor a madridi Lope de Vega Színházban, azóta pedig minden év január végén-február elején megrendezik, melynek során az előző évben készült alkotásoknak adják oda az elismerést. Idén Valladolid városa adott otthont a ceremóniának, ahonnan Penélope Cruz sem hiányozhatott: a színésznő bámulatos szerelésben érkezett a vörös szőnyegre, megjelenésével pedig mindenkit maga mögé utasított. Galériánkban megmutatjuk, milyen csodálatosan nézett ki:

A színésznő a Chanel 2023/2024-es őszi-téli Haute Couture kollekciójából választotta magának ezt a virágmintás darabot, melyet teljes egészében ragyogó, színes flitterek borítottak.
Kattints a további képekért!

Vitathatatlan, hogy Penélope Cruz megnyerte a genetikai lottót, hiszen közel az ötvenhez is bámulatosan néz ki, azonban saját tudatosságának is köszönheti, hogy még mindig ragyogó a bőre.

Leadfotó: Momodu Mansaray/WireImage/Getty Images

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!