Fashion&Beauty

Ezzel a teszttel bombabiztosan kiderítheted, jól állna-e neked a rövid haj

Talán már veled is előfordult, hogy megtetszett egy rövid frizura, de nem merted kipróbálni. Nos, itt a remek alkalom, hogy eldöntsd, érdemes-e adni neki egy esélyt.

Nem kell megijedni tőle

Egy rövid frizura vágatása egészen drasztikus lépésnek tűnhet, bár manapság már egyre népszerűbbé válnak a lazább, könnyedebb fazonok, melyek gyakorlatilag bárkinek jól állnak. Éppen ezért egyáltalán nem kell megijedni a rövidebb frizuráktól, mielőtt viszont belevágnál és időpontot kérnél a fodrászhoz, érdemes kipróbálnod egy jól bevált technikát, mely óriási segítségedre lesz abban, hogy kiválaszd a számodra legideálisabb fazont. Ha kíváncsi vagy, mégis mit jelent a 2.25 szabály és hogyan is segíthet ez neked abban, hogy megtaláld a hozzád leginkább illő rövid frizurát, olvass tovább, most megtudhatod!

A 2.25 metódus kivitelezéséhez nem lesz szükséged másra, csak egy ceruzára, egy vonalzóra és egy tükörre. Első lépésként állj a tükör elé úgy, hogy arcod jól látható legyen. Ezt követően helyezd a ceruzát vízszintesen az állad alá, a vonalzót pedig függőlegesen a fülcimpád alá úgy, hogy a ceruza és a vonalzó keresztezzék egymást!
Kattints a további képekért!

A cicás szemhéjtustól a dús szemöldökig sok minden jellemezte Audrey Hepburn szépségét. Természetesen a díjnyertes színésznő sokkal több volt, mint egy bájos, felejthetetlen arc – aktivista, filantróp, humanitárius és a gyermekek jogainak fáradhatatlan szószólója.

Leadfotó: Pexels, forrás: purewow.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.